info@papazogloutours.gr

(+30) 210 5019.011

Papazoglou Tours
Διάρκεια : 4 ημέρες
Προορισμός/οι : ΜΗΛΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ 01/07, 11/09, 24/09 – 4 ημέρες
Τιμή: από 295 €
Κάντε μια κράτηση τώρα!

ΜΗΛΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ 01/07, 11/09, 24/09 – 4 ημέρες

Δείτε αναλυτικά όλο πρόγραμμα της εκδρομής, τιμές και παροχές

4ήμερο στο νησί της Αφροδίτης με ημερήσια κρουαζιέρα για το γύρο του νησιού και την Κίμωλο!!
Με διανυκτέρευση στο κεντρικό ΑΝΕΖΙΝΑ HOTEL 3* στον Αδάμαντα!

 • 1η Ημέρα: ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΜΗΛΟΣ(ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ-ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΣ-ΠΟΛΛΩΝΙΑ)-ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ
  Συγκέντρωση το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο ταχύπλοο και μετάβαση στο νησί της Αφροδίτης, την όμορφη Μήλο. Άφιξη στο λιμάνι του Αδάμαντα που είναι από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του Αιγαίου και αναχώρηση για Σαρακήνικο, σύντομη στάση για φωτογραφίες στο σεληνιακό τοπίο με τα ολόλευκα βράχια και τις σπηλιές και συνεχίζουμε για ακόμη μια μικρή στάση στην παραλία του Παπάφραγκα, ένας πολύ ιδιαίτερος κολπίσκος, με τη μικρή του αμμουδιά να συνυπάρχει με σπήλαια, με τιρκουάζ νερά και με απόκοσμα βράχια. Τέλος καταλήγουμε στο γραφικό ψαροχώρι των Πολλωνίων, όμορφο παραθεριστικό κέντρο στο βορειοαναταλικό άκρο του νησιού όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα σε ένα από τα πολλά ταβερνάκια όπου μπορείτε να δοκιμάσετε μια από τις σπεσιαλιτέ του νησιού, τα πιτταράκια και να απολαύσετε το ουζάκι σας πλάι στην θάλασσα. Επιστροφή στον Αδάμαντα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.


  2η Ημέρα: ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΥΡΟΣ-ΚΙΜΩΛΟΣ
  Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για βόλτα σε κάποια από τις πολλές παραλίες του νησιού.Εναλλακτικά (καιρού επιτρεπόντος*) υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής κρουαζιέρας για τον θαλλάσιο γύρο της Μήλου με τοπικό καραβάκι. Η Μήλος σαν ηφαιστειογενές νησί έχει εντυπωσιακή μορφή όταν κάποιος την παρατηρεί από τη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια του γύρου θα σταματήσουμε για να απολαύσουμε το μπάνιο μας σε δύο παραλίες του νησιού (συνήθως στο Κλέφτικο και τον Γέρακα) στις οποίες δεν μπορούμε να φτάσουμε οδικώς ενώ θα μεταβούμε στη συνέχεια στην αντικρινή Κίμωλο για επίσκεψη του παράλιου οικισμού όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Κατόπιν επιστροφή στον Αδάμαντα. Διανυκτέρευση.  3η Ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΤΡΥΠΗΤΗ(ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ-ΡΩΜΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ)-ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ
  Μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό την Τρυπητή όπου βρίσκονται οι Κατακόμβες(πρώτοι χριστιανικοί τάφοι), το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, και το σημείο που βρέθηκε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου. Εν συνεχεία θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα την νησιού την Πλακα όπου και σήμερα αποτελεί σημαντικό εμπορικό και διοικητικό κέντρο ενώ συγκεντρώνει τα σημαντικότερα ιστορικά στοιχεία που εξιστορούν το παρελθόν του νησιού το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με την παράδοση του ως σημαντικο τόπο εξόρυξης πολύτιμων μεταλλευμάτων αλλά και σημαντικής καλλιτεχνικής δραστηριότητας απο την εποχή της περίφημης Αφροδίτης της Μήλου. Ο λόφος του κάστρου,οι εκκλησίες όπως αυτή της Κορφιάτισσας, τα κατάλευκα σπίτια και τα γραφικά σοκάκια συνθέτουν την ειδυλιακή εικόνα της Πλάκας που αγναντεύει από ψηλά το Αιγαίο σε ένα πανόραμα που μπορούμε να απολαύσουμε και απο την γραφική Παναγία την Θαλασσίστρα. Επιστροφή στον Αδάμαντα και χρόνος ελεύθερος να κάνουμε το μπάνιο μας στην όμορφη παραλία της περιοχής. Διανυκτέρευση.

  4η Ημέρα: ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  Μετά το πρωινό ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βoυτιά στη παραλία του Αδάμαντα και το απόγευμα επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πειραιά.

 • ΜΗΛΟΣ – ΚΙΜΩΛΟΣ 01/07, 11/09, 24/09 – 4 ημέρες

  ΤΙΜΉ:

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 01/07:
  350,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/09:
  310,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/09:
  295,00 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με ταχύπλοο σε οικονομικη θέση για ΠΕΙΡΑΙΑ-ΜΗΛΟ-ΠΕΙΡΑΙΑ
  • 3 διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο ΑΝΕΖΙΝΑ 3* στον Αδάμαντα
  • 3 πρωινά
  • το τοπικό λεωφορείο στη Μήλο για τις περιηγήσεις βάσει προγράμματος
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διαμονή
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ:

  * Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  * Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  ΣΗΜΕΙΏΣΕΙΣ:

  * Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

  ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:
  ΤΗΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 2105016.515 – 5019.011
  FAX: 210 5017.216
  ΚΙΝΗΤΟ: 697.3733.880
  e-mail: info@papazogloutours.gr