info@papazogloutours.gr

(+30) 210 5019.011

Papazoglou Tours
Διάρκεια : 6 Ήμερη
Προορισμός/οι : 6 Ήμερη 06-11/03 Aπόκριες Κωνσταντινούπολη - Καρναβάλι Ξάνθης
Τιμή: 295€
Κάντε μια κράτηση τώρα!

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ – ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ 6 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ (ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ)

Δείτε αναλυτικά όλο πρόγραμμα της εκδρομής, τιμές και παροχές

 • 1η ημέρα Αθήνα – Κομοτηνή
  Αναχώρηση για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις . Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διαν/ση.  2η ημέρα Κομοτηνή – Παναγία Βλαχερνών – Οικουμενικό Πατριαρχείο – Κρουαζιέρα στο Βόσπορο
  Πρωινό και αναχώρηση για τα σύνορα . Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε με την πρώτη μας στάση στη Ραιδεστό. Συνεχίζουμε για την Κωνσταντινούπολη. Αρχικά θα επισκεφθούμε την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ όπου εκεί ψάλει για πρώτη φορά ο ακάθιστος ύμνος και έγινε η περιφορά της εικόνας στα τοίχοι, προσκύνημα και συνεχίζουμε με το οικουμενικό ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ. Επίσκεψη και θα τελειώσουμε την πρώτη μας γνωριμία με προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο. Δείπνο και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας . Τακτοποίηση ,διαν/ση.  3η ημέρα Κωνσταντινούπολη – Μπλε Τζαμί – Αγια Σοφιά – Κλειστή Αγορά – Χανουμάκια
  Πρωινό και συνεχίζουμε και θα ξεναγηθούμε σ’ένα από τα σπουδαιότερα τζαμιά της πόλης με έξι μιναρέδες το <<ΜΠΛΕ ΤΖΑΜΙ>> του ΣΟΥΛΤΑΝ ΑΧΜΕΤ. Η ξενάγηση μας συνεχίζεται μ ’ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του Χριστιανισμού την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. Ο ιππόδρομος , το μέρος που ξεκίνησε η διάσημη «Στάση του Νίκα» ήταν η καρδιά της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, με τους αγώνες να αποτελούν σημαντικό γεγονός για την πόλης . Θα συνεχίσουμε την ξενάγησή μας με επίσκεψη στο «Βυζαντινό Υδραγωγείο το οποίο κτίστηκε για πρώτη φορά επί Κωνσταντίνου , επεκτάθηκε επί Ιουστινιανού και επικράτησε να λέγεται «Υδραγωγείο του Ιουστινιανού». Είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή από τις 60 που χτίστηκαν επί βυζαντινής αυτοκρατορίας . Τέλος Θα επισκεφθούμε το Τοπ καπί, παλάτι των Σουλτάνων από τον 16ο έως και τον 19ο αιώνα με ωραιότατους εσωτερικούς κήπους και αυλές. Σήμερα μουσείο των ανεκτίμητων θησαυρών τους με θέα προς τη θάλασσα του Μαρμαρά. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και στη συνέχεια αναχώρηση για την περίφημη ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ (ΚΑΠΑΛΙ ΤΣΑΡΣΙ) για τα ψώνια μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος έως το βράδυ όπου προτείνουμε προαιρετικά διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με καλό φαγητό ,μουσική και ORIENTAL – χανουμάκια. Διαν/ση.

  4η ημέρα Κωνσταντινούπολη – Πριγκιπόνησα ( Χάλκη & Πρίγκηπος )
  Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι από όπου το πλοίο θα μας μεταφέρει στα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ. Πρώτα θα επισκεφθούμε τη νήσο ΧΑΛΚΗ με τη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ,για να ακολουθήσει η ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ. Εδώ μπορούμε να γνωρίσουμε προαιρετικά πάνω σε παραδοσιακές άμαξες το καταπράσινο νησάκι. Γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο. Διαν/ση.

  5η ημέρα Κωνσταντινούπολη – Ξάνθη – Καρναβάλι – Θεσσαλονίκη
  Πρωινή αναχώρηση 6 π.μ. για τα σύνορα διέλευση και στη συνέχεια αναχώρηση για την Ξάνθη , άφιξη για να παρακαολουθήσουμε το καρναβάλι. Ξεφάντωμα ! Στις 18.30 μ.μ. αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη στην όμορφη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

  6η ημέρα Θεσσαλονίκη – Βόλος – Αθήνα
  Πρωινό και επίσκεψη για να προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο. Συνεχίζουμε για το Λευκό Πύργο σχετική παραμονή. Στη συνέχεια αναχ/ση για το Βόλο στάση για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα στα ουζερί του Βόλου ( έξοδα κατ΄ιδίων ). Αναχωρούμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 • 6 Ήμερη 06-11/03 Aπόκριες Κωνσταντινούπολη – Καρναβάλι Ξάνθης

  Τιμή 295 € Σε δίκλινο δωμάτιο 410 € Σε μονόκλινο δωμάτιο

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται

  Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές πούλμαν όπως αναφέρονται
  1 ΔΙΑΝ/ΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
  3 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ
  1ΔΙΑΝ/ΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3 ΑΣΤΕΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ME ΠΡΩΙΝΟ
  ‘Εμπειρος Αρχηγός / Συνοδός
  Τοπικός ξεναγός στην Κωνσταντινούπολη για όλες τις ημέρες
  3 φαγητά ( 2 δείπνα & 1 γεύμα ) σε επιλεγμένα τοπικά εστιατόρια
  Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης TOUROPERATOR
  Ταξιδιωτική ασφάλιση

  Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται
  Δεν περιλαμβάνονται
  Φόρος διαμονής στη Θεσσαλονίκη ( πληρωτέος υποχρεωτικά στη reception του ξενοδοχείου )\
  Eίσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα και ιστορικούς – αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφερεται ως προαιρετικό.

  ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:
  ΤΗΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 2105016.515 – 5019.011
  FAX: 210 5017.216
  ΚΙΝΗΤΟ: 697.3733.880
  e-mail: info@papazogloutours.gr