info@papazogloutours.gr

(+30) 210 5019.011

Papazoglou Tours
Διάρκεια : 3 ΗΜΕΡΗ
Προορισμός/οι : 3 Ήμερη Εκδρομή Χριστούγεννα στη Βόρειο Ελλάδα 24/12/18
Τιμή: από 150 €
Κάντε μια κράτηση τώρα!

ΓΡΕΒΕΝΑ- ΚΟΖΑΝΗ- ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΕΣΠΕΣ- ΑΓ.ΑΧΙΛΕΙΟΣ- ΝΥΜΦΑΙΟ-ΑΚΤΟΥΡΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΣΠΗΛΙΑ ΔΡΑΚΟΥ -ΜΥΛΟΣ ΞΩΤΙΚΩΝ -ΤΡΙΚΑΛΑ

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της εκδρομής, τιμές και παροχές

 • 3 Ήμερη Εκδρομή Χριστούγεννα στη Βόρειο Ελλάδα 24/12/18

  1η μέρα 24/12/2018
  Συγκέντρωση στα γραφεία μας και Σύνταγμα Ομόνοια , Λαμία (στάση) . Στη συνεχεία για τα Γρεβενά όπου θα επισκεφτούμε τα Μαμούθ και Ελέφαντες 4 εκατομμυρίων χρόνων.

  Μια μοναδική παλαιοντολογική έκθεση με σπάνια απολιθώματα γιγαντιαίων θηλαστικών ολοκληρώνεται στη Μηλέα Γρεβενών από τον ομώνυμο Δήμο, με την συμβολή επιστημόνων του ΑΠΘ και συναδέλφων τους από την Ολλανδία. Η νέα έκθεση με θέμα «Κυνήγι Ελεφάντων στα Γρεβενά» περιλαμβάνει σπάνια απολιθώματα που φιλοξενούνταν στο παλιό μουσείο της Μηλιάς, μεταφέρθηκαν στο καινούργιο χώρο και με την βοήθεια των παλαιοντολόγων αναδείχτηκαν με ολοκληρωμένο τρόπο και έμπνευση. Στα πιο σημαντικά ευρήματα που θα φιλοξενεί το νέο μουσείο της Μηλέας Γρεβενών περιλαμβάνεται ο μοναδικός Μαστόδοντας του «γίγαντα του Μπόρσον» με τους 4 μεγαλύτερους χαυλιόδοντες στον κόσμο μήκους 5,02 μέτρων. Είναι ο μεγαλύτερος και καταχωρημένος ως μοναδικός στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες το 2011 καθώς και απολιθωμένα οστά από μαμούθ ηλικίας 160.000 ετών που βρέθηκαν μόλις τέσσερα χλμ από την πόλη των Γρεβενών.

  Η νέα έκθεση «Κυνήγι Ελεφάντων στα Γρεβενά» του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μηλέας περιλαμβάνει 19 είδη θηλαστικών όπως Μαστόδοντες, ρινόκερους, αρκούδες, χελώνες, γαζέλες ηλικίας 3,5 εκατ. ετών και δύο άλλα είδη θηλαστικών ηλικίας 160.000 ετών απολιθώματα μαμούθ και αρχαίου βοδιού. Κατόπιν για την Κοζάνη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, το βράδυ θα έχουμε το εορταστικό Δείπνο – Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική,διανυκτέρευση.

  2η μέρα Χριστούγεννα 25/12/2018
  Τον καφέ μας θα τον πιούμε σε υψόμετρο 1350 μέτρα προσπαθώντας να δούμε την Jonas και την Radostina στο περιβαλλοντικό κέντρο του Αρκτούρου.

  Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για το παραδοσιακό χωριό του όρους ( Γράμμος Βίτσι) το Νυμφαίο ,ένα χωριό παραδοσιακό σε υψόμετρο 1350 μέτρα. Στη συνέχεια για το ,Πισοδέρι και τους Ψαράδες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην μαγευτική Λίμνη Μεγάλη Πρέσπα. Μετά από τον χρόνο που θα έχουμε στην Λίμνη θα συνεχίσουμε περνώντας τον Άγιο Γερμανό και θα πάμε στο μικρό νησάκι του Αγίου Αχιλείου,που ενώνει την ξηρά με το νησί με πλωτή γέφυρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο με μουσική και διανυκτέρευση.

  3η μέρα 26/12/2018
  Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Καστοριά με την μοναδική ομορφιά της Λίμνης . Ελεύθερος χρόνος για ψώνια καφέ φαγητό ,μπορείτε να επισκεφτείτε την Σπηλιά του Δράκου (έξοδα ατομικά) όπου πήρε το όνομά της επειδή η είσοδός έχει την μορφή Δράκου, ενώ σύμφωνα με την παράδοση στη σπηλιά υπήρχε ένα χρυσωρυχείο που το φύλαγε ένας άγρυπνος δράκος. Αναχώρηση για το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε την μεγαλύτερη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Δήμος Τρικάλων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο αγαπημένος μας Άη Βασίλης επιλέγει ένα από τα πιο ονειρεμένα σημεία του πάρκου για να δημιουργήσει το καινούριο του σπίτι και να ανοίξει τη μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του, στους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Μικροί και μεγάλοι θα περάσουν μέσα από ένα παραμυθένιο δάσος με ξωτικά και νεράιδες, για να βρεθούν μπροστά στην είσοδο του πιο εντυπωσιακού και όμορφου σπιτιού του Άη Βασίλη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση Στάση αργά το βράδυ.

 • 3 Ήμερη Εκδρομή Χριστούγεννα στη Βόρειο Ελλάδα 24/12/18

  Τιμή συμμετοχής 150 € ( διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο )
  Τιμή συμμετοχής σε μονόκλινο 190 € ( διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο)

  Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται
  2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Elena hotel kozani*
  2 πρωινά σε μπουφέ
  Ρεβεγιόν και Χριστούγεννα σε παραδοσιακή ταβέρνα με ζωντανή μουσική
  Το μενού περιλαμβάνει κυρίως πιάτο της επιλογή σας σαλάτες φέτες
  παραδοσιακά εδέσματα ποτά αναψυκτικά μπύρες κρασί απεριόριστα
  Μεταφορά με πούλμαν
  Περιηγήσεις – ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδρομής
  Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου
  Φ.Π.Α
  Ασφάλεια Αστικής ευθύνης
  Ο νέος φόρος διαμονής του Ν 4389/2016

  ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ:
  ΤΗΛ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ: 2105016.515 – 5019.011
  FAX: 210 5017.216
  ΚΙΝΗΤΟ: 697.3733.880
  e-mail: info@papazogloutours.gr